Kategória: Aktuális.

Kik a legnépszerűbb nemzetközi és helyi előadók? A VIVA TV hivatalos slágerlistájából, a VIVA Chart Show-ból hétről-hétre megtudhatjuk, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei. Közel hat éves fennállása óta a VIVA Chart Show a csatorna egyik legnépszerűbb zenei műsorává nőtte ki magát. Az elmúlt negyedévben ez lett a zenetévé második legnézettebb műsora egyedül a 2014-es VIVA Comet gála közvetítései előzték meg. A csatorna zenei toplistája a VIVA összközönségének 10 százalékát vonzza a képernyők elé adásról-adásra.

Mostantól a slágerlista több regionális kereskedelmi rádióban is hallható. Iszak Eszti így az éterben is hetente megszólal majd, és a VIVA közkedvelt show-jának fontosabb állandó elemei is megmaradnak.

kiraly_viktor_iszak_eszti

A Chart Show ezen felül újabb extrával is jelentkezik: a VIVA ugyanis megjutalmazza azokat a magyar sztárokat, akik a slágerlista első helyéig jutnak. És hogy mi jár annak a hazai előadónak, aki maga mögé utasítja Aviciit, a One Directiont vagy Rihannát? A szerencsés megkapja az Arany Triangulum díjat a VIVA-tól. A zenetévé show-jának első díjazottja a friss Comet nyertes Király Viktor lett.
(BrandTrend)