Kategória: Aktuális.

Milan Slavik 1987 óta dolgozik a söriparban, a Zlaty Bazant Sörgyárban malátázási szakértőként kezdte pályafutását. Ezt követően széleskörű tapasztalatokat szerzett különböző technológiai és termelési munkakörökben. 1999-ben csomagolási és logisztikai menedzsernek nevezték ki Hurbanovón. 2000-től sörgyárvezetőként irányította a Martini Sörgyárat, majd Magyarországon a Soproni Sörgyárban projekt menedzserként szakértelmével támogatta az ottaniak munkáját, így szerezve tapasztalatokat a magyar piac működéséről is. 2005-ben a HEINEKEN szlovákiai vállalatának ellátási lánc igazgatójává nevezték ki. 2013 novemberétől a HEINEKEN szlovákiai és csehországi vállalatának ellátási lánc igazgatói munkakörét töltötte be.

M.SLAVIK

„Örülök, hogy néhány év után ismét Magyarországon dolgozhatok, hiszen a HEINEKEN Hungária a cégcsoport egyik leginnovatívabb vállalata, és ennek előnyeit az ellátási láncban is élvezhetjük” – mondta kinevezése alkalmával Milan Slavik.

Új pozíciójában a magyarul is kiválóan beszélő Milan Slavik kiemelt feladata az ellátási lánc szervezetének fejlesztése, működésének optimalizálása és a két gyár közötti szinergiákban rejlő lehetőségek kiaknázása lesz.
(BrandTrend)