Kategória: Aktuális.

A Mediafax, Ringier és ThinkDigital, a három vezető romániai média vállalat, bejelentette azon közös szándékát, hogy a TailWinddel együttműködve, elindítják a “Project Agora Romania”-t, ami a legjelentősebb helyi prémium oldalakat tömörítő programozott vásárlású piactér.

A három résztvevő együttesen több, mint 75 helyi prémium weboldalt birtokol vagy képvisel, amik együttesen havi több, mint 450 millió oldalletöltést és 4 millió Román internetező elérését biztosítják számukra.

A “Project Agora Romania”-t a CEE & SE régió egyik legjelentősebb online eseményén, az ICEEfest keretén belül jelentette be a TDG ügyvezető alapítója Odysseas Ntotsikas, aki hozzátette: “A helyi kiadók már hosszú ideje csak kis halak a nemzetközi óriások uralta reklámköltésekért folyó ádáz háborúban. A növekvő reklámköltések ellenére a helyi szereplők részesedése folyamatosan stagnál vagy csökken. A hasonló médiatulajdonosi szövetségek virágzanak ez egész világon, hiszen csak így tudják a helyi szereplők visszaszerezni a piacukat és stratégiai függetlenségüket.”

TW

A TailWind által birtokolt, működtetett és AppNexus használatával kiszolgált Project Agora egy a CEE, SE és MENA regiókra kiterjedő médiatulajdonosi piactér. A Project Agora küldetése egy olyan szabad és megbízható hirdetési piactér megteremtése, amely fő feladatának tekinti a helyi szereplők kiszolgálását, és érdekeik maximális szem előtt tartását.
(BrandTrend)