Kategória: Aktuális.

A legkedvezőbb ajánlat a Tesco Mobile Kedvenc tarifával érhető el: a kártyás tarifa belföldi percdíja 39 forintra csökken július 1-jével, így a kettős akcióval mind az Európai Uniós, mind a hazai mobilozás lényegesen kedvezőbbé válik. Az akció már akár egy horvátországi nyaralással is jól kihasználható, de természetesen a gyakrabban külföldre járók számára is komoly előnyt jelent, bármelyik EU-ország is az úti cél Románia és az Egyesült Királyság között.

tesco mobile

„Folyamatosan keressük a lehetőségeket ügyfeleink elégedettségének növelésére és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen választják hosszú távra is a Tesco Mobile kártyás tarifáit.” – mondta el Kiszely László, a Tesco Mobile marketingigazgatója. „A Tesco Mobile több mint 2 éve indult el Magyarországon, ez idő alatt a piaci trendekkel szembe menve nem emeltünk percdíjainkon. Most még merészebb lépésre szántuk el magunkat: egyelőre egy nyári akció keretében, szeptember végéig az eddiginél is kedvezőbb áron telefonálhatnak ügyfeleink. Bízunk benne, hogy az akció elnyeri ügyfeleink tetszését és kényelmesnek találják az országhatároktól független díjú kapcsolattartási lehetőséget.”

Az akciós percdíjakat a Tesco Mobile 2014. július 1-jétől 2014. szeptember 30-áig hirdeti meg, az Európai Unió országaiból kezdeményezett alapdíjas hívásokra, mind hazai, mind 1. zónán belüli irány esetén (a roaming „Euro” 1. zónában összesen 38 ország található, teljes listájuk a www.tescomobile.hu/roaming oldalon megtalálható). Az akciós időszakban mind a Tesco Mobile Dupla, mind a Tesco Mobile Kedvenc tarifa roaming percdíja automatikusan a hazai percdíjjal lesz azonos mértékű, az ügyfelek részéről sem regisztrációt, sem bármifajta külön költséget nem igényel az aktiválás. A Tesco Mobile Kedvenc tarifa belföldi percdíja 2014. július 1-je és 2014. szeptember 30-a között 39 forintra csökken, a kedvezményes percdíj ugyancsak automatikusan érvénybe lép minden meglévő és új Kedvenc tarifás ügyfélre.
(BrandTrend)