Kategória: Aktuális.

Június elején Párizsban mutatta be új arculatát az Ingenico Group, a világ vezető fizetési megoldás szállítója. A vállalat az utóbbi években új területeken és új megoldásokkal jelent meg, ami szükségessé tette, hogy márkaneve is kifejezze globális vezető szerepét a biztonságos tranzakciók piacán. A vállalatcsoport ezentúl Ingenico helyett Ingenico Group néven szolgálja ki ügyfeleit és partnereit.

Az új arculat részeként a vállalat szlogenje is megváltozik: „Global leader in seamless payment”. A szlogen a márka ígéretére reflektál, miszerint az Ingenico Group egyszerű és biztonságos fizetési megoldásokat kínál partnereinek a kereskedelem minden területén, függetlenül attól, hogy az üzletben, online vagy mobil eszközön történik a vásárlás.

Az új logo kifejezi a márka globális jellegét és hangsúlyosan megjeleníti, hogy az Ingenico Group termékei és
szolgáltatásai a fizetési folyamat minden elemére kínálnak megoldást.

Ingenico_Logo

Philippe Lazare, az Ingenico Group vezérigazgatója az arculatváltás kapcsán az alábbiakat nyilatkozta: „A csoport gyors növekedése az utóbbi években egy töredezett márka szerkezet létrejöttét eredményezte. Az arculatváltással szándékunk, hogy optimalizáljuk és egyszerüsítsük az Ingenico márkát, valamint világszerte egységesítsük és megerősítsük jelenlétünket. Az új márkanevek segítségével utat mutatunk partnereinknek a gyorsan változó készpénzmentes fizetési iparágban. A csoport letisztultabb és fiatalosabb új megjelenése jól tükrözi az Ingenico Group pozícióját, mint a világ vezető fizetési megoldás szállítója, valamint utal arra, hogy termékeink és szolgáltatásaink minden fizetési helyzetre kínálnak megoldást.” – mondta el a vezérigazgató.

Az új arculatot a francia Unlimi-ted kreatív ügynökség alkotta meg, és a mai naptól már ezt használja az Ingenico Group saját weboldalain.
(BrandTrend)