Kategória: Aktuális.

Nyolc nappal az első kezdőrúgás előtt a Hyundai Motor Company, a 2014-es brazíliai FIFA Labdarúgó Világbajnokság hivatalos partnere, átadta azt a több mint ezer járműből álló flottát, amelyet a szervezők a zökkenőmentes személyszállítási feladatok lebonyolítása érdekében használni fognak a világ legnépszerűbb és legjobban várt sporteseményén. Egyúttal bemutatta a válogatott csapatokat szállító 32 busznak a dekorációit is.

A Hyundai Motor az átadási ceremóniát az Arena de Sao Paulo stadionnál tartotta, ahol az Equus, Genesis, Azera, Santa Fe, Sonata, Tucson (ix35), Veloster, H1, H100 és a kizárólag a brazil piacra szánt HB20 modellekből álló 1.021 darabos flotta mellett az egyes résztvevő csapatok számára feldíszített buszokat is átadták. A járművek a világesemény zökkenőmentes lebonyolításában segédkeznek majd azzal, hogy a FIFA tisztviselőit, a nemzeti csapatokat, a szervezőbizottság tagjait, a játékvezetőket és a média képviselőit szállítják a helyszínek között.

hyundai

“Büszkék vagyunk arra, hogy a FIFA partnereként részt vehetünk ezen az izgalmas eseményen, és úgy gondoljuk, hogy a labdarúgás iránti elkötelezettségünk fontos szerepet játszik a vásárlóinkkal folytatott kapcsolattartásban. Ezen túlmenően mindent megteszünk, hogy a 2014-es brazíliai FIFA Labdarúgó Világbajnokság™ a történelem egyik leglátványosabb játéka lehessen, hiszen mélyen elkötelezettek vagyunk Brazília iránt, ahol vállalatunk egyik legmodernebb üzemében gyártjuk a kizárólag itt kapható és díjnyertes HB20 modellünket”mondta William Lee, a Hyundai Motor Brasil (HMB) elnöke, a VIP vendégeknek tartott üdvözlő beszédében.

“A hibátlan szállítás kritikus eleme a FIFA világbajnokság sikerességének. Örömünkre szolgál, hogy a Hyundai Motor ebben partnerünk, és a rendelkezésre bocsátott járművekkel biztosítja a résztvevők és főképp a csapatok stílusos és kényelmes utazását” – hangsúlyozta Jérôme Valcke, a FIFA főtitkára.

A 32 darabból álló buszflotta mindegyikét a nemzeti csapatok színei és országzászlói díszítik, kiegészülve a “Légy ott a Hyundai-jal” pályázaton győztes szlogennel, amely a Hyundai Motor egyedülálló kezdeményezésére a világ fociszurkolóinak részvételével jött létre. Ezen túlmenően a vállalat exkluzív szponzori kiváltságainak köszönhetően minden buszt a Hyundai vezető hobbiterepjáró modellje, egy különlegesen dekorált Grand Santa Fe kísér majd.

Az autók rendelkezésre bocsátása mellett a Hyundai Motor egy teljes szervizcsapatot is üzemeltet a világbajnokság helyszínein és a FIFA létesítményeknél, hogy biztosítsa a legjobb szervizhátteret, illetve segítse a sofőrök és az autóflották munkáját a rendezvény teljes ideje alatt. Az átadás előtt a HMB szervizcsapata több mint ezer vezetőt képzett ki azért, hogy megismerkedjenek az autókkal, valamint tisztában legyenek a karbantartási és biztonságos vezetési technikákkal, illetve az útvonalakkal. A szervizháttér biztosítása mellett a sofőrök természetesen a Hyundai Motor brazil kereskedőhálózatára is számíthatnak.
(BrandTrend)