Kategória: Aktuális.

Az ügynökség rendezvénykommunikáció területén elért eredményeinek köszönhetően, felkérés útján kapta a megbízást. Az idén tizenkilencedik születésnapját ünneplő Media Hungary a hazai médiapiac legnagyobb és legátfogóbb szakmai rendezvénye, mely évről évre az iparág jelenét és jövőjét érintő legfrissebb trendeket és kulcskérdéseket helyezi a figyelem fókuszába.

Az idei Media Hungary keretében két nap alatt több mint 200 hazai és külföldi szakértő tart előadást, vagy vesz részt fórumbeszélgetéseken az iparágat érintő aktualitások kapcsán. A konferencia a hagyományos médiától, az internetes újmédián és a mobil kommunikáción át a hirdetési piacig a szakma teljes spektrumát lefedi. Az idén tizenkilencedik születésnapját ünneplő rendezvényre több mint 1300 látogatót, a magyar média és kommunikációs szakma legbefolyásosabb szereplőit várják a szervezők.

A Double Decker széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik nemzetközi és hazai szakmai rendezvények kommunikációja terén. Az ügynökség évek óta kommunikációs partnere a legnagyobb hazai mobil- és startup piaci konferenciának, a Smartmobilnak. Továbbá szintén évről évre ellátja a világ legjelentősebb digitális seregszemléjének számító Las Vegas-i CES hazai pr- és sajtókommunikációs feladatait is.
(BrandTrend)