Kategória: Aktuális.

Öt kategóriában, idén első alkalommal díjazta a Playboy a Man of the Year elismerésével azokat a férfiakat, akik kiállásukkal, habitusukkal és intelligenciájukkal megtestesítik mindazt, amit a magazin is képvisel. A hazánkban tizenötödik születésnapját ünneplő Playboy magazin hagyományteremtő szándékkal hívta életre a Man of the Year-t.

dijazottak

 „Úgy gondoltuk, hogy ideje elismerni és bemutatni azokat a férfiakat, akik saját területükön kiemelkedően teljesítenek. Öt kategóriában öt olyan férfi kapta meg a Playboy Man of the Year elismerését, akik megtestesítik mindazt, amit a magazin is képvisel: a hedonizmust, a nyitottságot és azt a fajta szabadságot, ami addig terjed, amíg nem korlátoz másokat. Nem titkolt célunk, hogy hagyományt teremtsünk ezzel a díjjal, hogy minden évben példaképeket állítsunk a mai kor férfijának, és folyamatosan elismerjük a legjobb művészeket, üzletembereket, szakembereket” – árulta el Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője.

hargitai_bea_nyuszikkal

A jelöltekre több mint huszonötezer szavazat érkezett. Az olvasók a legstílusosabb férfinak Kovács Ákost, a legjobb sportolónak Michelisz Norbertet, míg a legkedveltebb médiaszereplőnek Kiss Ádámot választották.

akos_schiffer_miklos

A gasztronómia területén az Anyukám mondta vezetője, Dudás Szabolcs győzedelmeskedett, míg az internetes innováció kategóriában Fehér Gyula (Ustream) vehette át a nyuszis magazin elismerését a Symbolban rendezett zártkörű gálán. Király Viktor sem távozott üres kézzel, őt az esemény egyik fő támogatója, a Karl Lagerfeld díjazta.

sarkozi_akos

A Playboy Man of the Year abszolút győztese a nemrég Michelin-csillagot kapó Borkonyha vezetője, Sárközi Ákos lett, akit a magazin szakmai zsűrije, azaz Óhidi Zsuzsanna (a Marquard Media ügyvezető igazgatója), Bochkor Gábor (műsorvezető), Schiffer Miklós (stílusszakértő) és Pantl Péter (a Playboy főszerkesztője) választott ki.
(BrandTrend)