Kategória: Aktuális.

Koeppen 2009 óta dolgozik a 21. Century Fox európai és ázsiai részlegének üzemeltetési igazgatójaként, új kinevezésével pedig a FOX International Channels európai és afrikai divízióinak vezetője lesz, amely a 21. Century Fox leányvállalata. Új tisztségére Hernan Lopez, a FOX International Channels elnök-vezérigazgatója nevezte ki.

Jan Koeppen President FIC Europe and Africa

Jan Koeppen áprilistól tölti be új tisztségét, és Londonból fogja felügyelni 88 ország 94 televíziós és online szolgáltatását, amely a FOX International Channels európai és afrikai portfóliójába tartozik. A FIC Európa és Afrika bevételei meghaladják az 1 milliárd dollárt, és olyan vezető márkák tartoznak hozzá, mint a FOX, FOX Sports, FOX Life és a National Geographic Channel. A FIC a világ egyik legváltozatosabb nemzetközi műsorszolgáltató csoportja, tévécsatornái 1 milliárd 625 millió otthonban foghatóak. A cég világszerte 64 irodát üzemeltet, ebből 25 található Európában és Afrikában.

“Rendkívül izgalmas kihívás számomra, hogy a FOX International Channels csapatához csatlakozom. Fantasztikus látni, ahogyan a FIC létrejött és elterjedt az egész világon. Páratlanul széles portfólióval köti össze a nézőket, a forgalmazókat és a hirdetőket a szórakoztatás, a sport, a hírek, a tudomány és az életmód területein. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak Hernan Lopezzel, aki globális vezetőként hihetetlen csapatot épített a FOX International Channels köré.” – mondja Jan Koeppen.

A FOX International Channels Magyarországon a FOX, a National Geographic Channel, a NatGeo Wild és a BabyTV csatornákkal van jelen, és hazánkban is saját irodát üzemeltet.