Kategória: Aktuális.

“Úgy gondolom, hogy a fotókat, ha úgy tudja nézni a szemlélő, mintha maga is ott lenne azon a helyen ahol az készült, el tudja repíteni a gondolatait, át tudja érezni a látványt, hatást tud kiváltani, akkor már biztos, hogy az a kép működik. Ez lenne az öröm, az élmény, amit egy szép tárgy, egy műalkotás nézése kivált belőlünk. Ezért hívtam életre ezt a galériát.” – mondja Hlinka Zsolt, a galéria tulajdonosa, a jelenleg kapható fotográfiák készítője, aki két újdonságnak számító technológiát hozott be a magyar piacra.

Eiffel2

A szálcsiszolt alumínium kép lényege, hogy a fotográfia közvetlenül a fém felületen jelenik meg. Ez az új kortárs design, gyönyörű megjelenítési forma különösen alkalmas a modern, letisztult enteriőrökben. Ez a termék kiemelkedő, nem csak esztétikai szempontból, hanem maga az anyag erőssége és tartóssága okán is. Ezen technikával készülő fotónak egy különleges fémes, prémium minőségű megjelenést kölcsönöz. Mindez semmivel össze nem hasonlítható, 3D hatású látványt produkál.

56

Az alkotó ember számára vonzó tulajdonságokkal rendelkezik az UV stabilkitűnő optikai tulajdonságokkal rendelkező, fényáteresztő Acryl Glass. Ez a technikai megoldás a legmagasabb minőséget és eleganciát biztosítja. Az Acryl Glass optikai tulajdonságai a fotográfia hihetetlen színmélységét és intenzitását emeli kiEz a tökéletes választás ahhoz, hogy a kívánt fotó ragyogjon a középpontban.

focus gallery

technológia folyamatos fejlesztése mellett a Focus Gallery legfontosabb célja az individualitás megtartása, amit alapvetően garantálnak a fotográfiákvalamint a kivitelezés magas minősége.
(BrandTrend)