Kategória: Aktuális.

Az Animal Planet Magazin célja, hogy bemutassa és megszerettesse olvasóival a Föld állatvilágát. A magazin 6-14 év közötti általános iskolás gyerekeknek szól, akik aktívak, kreatívak, szeretik a felfedezéseket és érdeklődnek a természettudományok iránt.

Az Animal Planet Magazin látványos és informatív kiterjesztése az Animal Planet csatornának. A világszerte ismert brand a Discovery Communications (Discovery Channel, Home&Health) csoporthoz tartozik.

Animal_Planet_cimlap

A prémium kategóriás magazin magyarországi kiadója a Formatex Kft. 20 éves múlttal rendelkezik a játékpiacon. „A lapkiadás nem áll tőlünk távol, hiszen a Bakugan a Trash Pack, és a Játéksziget magazinok is hozzánk köthetőek. A piac, a szülők és a gyerekek igényeit felmérve felismertük, hogy szükség van egy ismeretterjesztő, elsősorban az állatvilágot bemutató, interaktív magazinra, így az Animal Planet egy hiánypótló termék a hazai piacon ”- hangsúlyozta Borhi János, a Formatex Kft. ügyvezető igazgatója.

A magazin amellett, hogy egy lenyűgöző utazást kínál a gyerekeknek, nagy hangsúlyt fektet az oktatásra és a környezettudatosságra is. Az állandó, informatív rovatai mellett fotó- és rajzpályázatokkal, valamint folyamatos nyereményjátékokkal igyekszik elérni, hogy a fiatalok aktívak legyenek, megmutassák saját magukat és kifejezzék kreativitásukat.

Az Animal Planet egy olyan magazin, amelyben életre kelnek az állatok. Az első szám különlegessége, hogy egy applikáció segítségével megeleveníthető a címlapon látható tigris. A lapkiadó a hirdetőinek is biztosítja a lehetőséget, hogy a papír alapú reklámjaikat interaktívvá tegyék, s ezzel is aktivizálják a felhasználókat.

Az Animal Planet Magazin minden hónapban 40+4 oldalon, 22.000 példányban, 890 Ft-os áron jelenik meg.
(BrandTrend)