Kategória: Aktuális.

Az ételkreációk olyan különleges alapanyagokból készülnek, mint a francia konyha egyik nagy kedvence, a zöld puy lencse, vagy az ízletes fekete kucsmagomba.

Egy Régis Marcon által jegyzett fogás mindig szerepel majd a menün található négy különböző étel között a Párizsból induló járatokon. Az autentikus konyhaművészetéről ismert séf havonta kétszer újítja meg választékát a törzsutasok igényeinek megfelelően, miközben remekül vegyíti a szezonális ételeket a legjobb francia termékekkel.

Régis_Marcon

2014. április 22-én pedig személyesen Régis Marcon mutatja be a gourmet fogásokat az Air France tokiói járatán. Párolt zöld lencse rákkal, párolt báránylapocka fügével és háztáji csirke fekete kucsmagombával – csak néhány azok a különlegességek közül, amelyeket a szerencsés utasok megkóstolhatnak majd.

A világszerte ismert mesterszakács kivívta már a szakma (Bocuse d’Or győzelem 1995-ben) és a kritikusok (három Michelin-csillag) elismerését is. Egyedülálló, különleges személyiségként Régis Marcon konyhaművészetében meghatározó szerepet tölt be családi öröksége is, amelyből jó érzékkel válogatva hozza létre autentikus ételeit.

Az Air France 2011 decembere óta mindig neves francia séfeket kér fel egy-egy menüsor kidolgozására. A hosszútávú járatok Business osztályának utasai eddig Joël Robuchon, Guy Martin, Michel Roth és Thibaut Ruggeri által készített különlegességeket fogyaszthattak. 2014. április 1-től pedig a három Michelin-csillagos séf, Régis Marcon teljesíti ezt a küldetést.
(BrandTrend)