Kategória: Aktuális.

A Sport and Life 100 oldalon kínál útmutatót a sportos és igényes férfiak számára. A lap formavilága illeszkedik a nemzetközi trendekhez. Prémium stílusmagazin, amely mind küllemében, mind tartalmában egyedülálló a hazai lappiacon. Könnyed nyelvezet, lenyűgöző képi megjelenés, elegáns dizájn jellemzi.

A magazin felelős szerkesztője, Bőle Tamás elmondta: „Új irányból közelítünk a sport világához. A sport mint életmód és a sportvilág kiemelkedő személyiségeinek életmódja összekapcsolva a stílus és divat legfrissebb irányzataival, ez a kombináció jelenti a magazin egyedi esszenciáját. Innovatív, sportos, progresszív, helyenként meghökkentő és sosem szokványos.”

sport&life

A magazin minden számában exkluzív nagyinterjút és fotóanyagokat közöl a hazai sportélet ismert szereplőiről. Emellett minden lapszámban megtalálhatóak lesznek a divat újdonságai, kulturális és lifestyle ajánlók, a magazint lapozgatva sztársportolók mindennapjainak válhatunk részesévé.

A lap minden számában helyet kap egy tizenhat oldalas melléklet is, amely önálló magazin a magazinban más típusú papíron. Az első szám mellékletében exkluzív beszámoló olvasható a Thousand Island Race-ről, amelyet egy magyar versenyjacht, a Wild Joe nyert meg, illetve bemutatja a lovaspóló sportágat. A nyári szám melléklete pedig természetesen a labdarúgó-világbajnokságról szól majd.
(BrandTrend)