Kategória: Aktuális.

A JOY a legdinamikusabban fejlődő nemzetközi trendmagazinként számos európai országban – köztük hazánkban is – az első számú trendteremtő a fiatal nők számára, s elkötelezettsége a tartalmi és formai minőség iránt mindenhol egyedülálló. A kiadó célja a megújulással az volt, hogy tovább erősítse a magazin trendfaktorát, több aktualitást és új lendületet vigyen a lapba. Az új dizájnelemeknek köszönhetően jobban elkülönülnek a divat, szépség és lifestyle témák, a magazin ritmusa könnyedebbé és még inkább olvasóbaráttá válik.

joy

„A JOY hosszú évek óta a legnagyobb példányszámban eladott női magazin, a tavalyi 15. születésnapunk után mégis úgy éreztük, itt az ideje a megújulásnak. Az elmúlt pár évben rengeteget változtak olvasóink médiafogyasztási szokásai, ezzel párhuzamosan az is, hogy mit várnak kedvenc magazinjuktól. Ezeknek az olvasói elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki az új külsőt és az új tartalmat; a jövőben a JOY új layouttal, pörgősebb rovatszerkezettel, sokszínűbb témaválasztékkal jelenik meg. Sztárok, divat és szépségápolás, szex és párkapcsolati kérdések – mindebből minden eddiginél több lesz az új JOY-ban. Ami viszont nem változik, az a JOY különleges és semmivel nem összetéveszthető humoros és baráti hangneme, amivel olvasóinkat megszólítjuk” – mondta el Balogh Edina, a JOY magazin főszerkesztője.

„A JOY hosszú évekig magazinként bizonyította erejét, de az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően mára igazi multiplatform márka lett. A JOY-lány már nem egyszerűen olvasó, hanem látogató, kattintó, megosztó, rajongó, elektronikus vásárló, regisztráló, applikáció-letöltő és -felhasználó egy személyben. A mi feladatunk az, hogy minden csatornán ugyanazt nyújtsuk; professzionálisan szerkesztett és mindig releváns JOY-tartalmat. Sikerünket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Magyarországon a JOY egyetlen női trendmagazinként rendelkezik okostelefon-applikációval (a letöltők száma már átlépte a 40.000 főt) és YouTube csatornával, illetve Joy Beauty Channel videonéző alkalmazással. A mostani megújulást a jövőben további tartalmi és digitális fejlesztések kísérik, célunk, hogy a JOY piacvezető pozícióját hosszú távon megőrizzük” – nyilatkozta Óhidi Zsuzsanna, a kiadó ügyvezetője.
(BrandTrend)