Kategória: Aktuális.

A közszféra legeredményesebb szereplője az Enterprise Communications Magyarország Kft. lett a középvállalati szektorban. A kisvállalati partnerek között az itelligence Kft. könyvelte el a legtöbb szoftverárbevételt, míg a legtöbb új üzletet az e-BOne Kft. mutatta fel, így ők lettek kategóriájuk legjobbjai.

A kis-és középvállalati piacon az SAP Hungary Kft. indirekt üzleti modellt követ, azaz specializált partnerein keresztül – 11 közép, és 12 kisvállalati – látja el a szegmens ügyfeleit. E szektor cégei alkotják a szoftvervállalat ügyfeleinek legnagyobb részét.

„A kis-és középvállalati szegmensben a legjellemzőbb az iparágspecifikus vállalatirányítási rendszerek és az üzleti területek, mint pl. logisztika, ügyfélkapcsolat és beszerzés számára kínált megoldások értékesítése. A legnagyobb növekedés azonban az olyan új területekről származik, melyekben az SAP az elmúlt években jelentős előrelépéseket ért el, mint pl. a cloud, a memória alapú számítástechnika, a mobilitás” mondta el a díjátadással egybekötött partnernap kapcsán Stano Simunek, az SAP közép-kelet európai partnermenedzsere.
(BrandTrend)