Kategória: Aktuális.

Kovács Viktória 2014. február 1-től a Pannónia Csoport HR vezetőjeként csatlakozott az Avon Magyarországhoz. A szakember felelősségi körébe tartozik majd az Avon regionális csoportja, a Pannónia Csoport (Magyarországot, Bosznia és Hercegovinát, Horvátországot és Szlovéniát magában foglaló régió) üzleti tevékenységének támogatása HR oldalról.

Kovács Viktória

 

Kovács Viktória a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett, majd 1997-ben a Nicholson International fejvadász cégnél kezdte karrierjét. A magasan képzett szakember ezután a General Electricnél szerzett tapasztalatot különböző vezetői szerepekben. Az általa vezetett HR stratégiai tervezés, tehetséggondozás, munkaerő utánpótlás és tréning tervezés is hozzájárult a cég piaci sikereihez. Legutóbbi pozíciójában a GE Lighting EMEA régiójában 25 ország értékesítési részlegét támogatta munkájával, egy 5 fős csapat vezetőjeként.

Az Avonnál betöltött pozíciójában feladatkörébe tartozik majd a régiós HR stratégiai tervezés és megvalósítás. Feladata lesz továbbá a régiós HR csapat vezetése, az erőforrás menedzsment, a tehetséggondozás és a munkaerő utánpótlás, valamint a szervezeti hatékonyság maximalizálása és a szervezeti kultúra menedzsmentje.

(BrandTrend)