Kategória: Aktuális.

Sok kkv-vezető saját fizetésén és annak járulékain spórolt, s nyugdíj előtt vagy már nyugdíjas korában ráébredt, nincs biztonságban a jövője. S nem mindegy, milyen egészségi állapotban érjük el a nyugdíjkorhatárt. Vállalkozásunk összenőtt velünk.

Hogyan tegyük biztonságossá öregkorunkat? Milyen lehetőségekkel élhetünk, hogy saját és céges vagyonunkat, jövedelmünket hosszú távra megőrizzük, s még munkánk gyümölcse, saját cégünk is tovább éljen, gyarapodjon. A BKIK IX. Banki, Biztosítási Osztálya és a Piac & Profit közös rendezvényének előadói az összes, jelenleg igénybe vehető eszköztárat felvonultatják.

300x250pix_kisnyugdij

Programok:

9.30−10.00 Regisztráció

10.00− 10.30 A kisvállalat tulajdonosának dilemmái az időskor küszöbén és időskorban: eladni, átadni vagy maradni? Hátrányok és előnyök mérlegelése.
Előadó: Nagy Ildikó ügyvezető, Ratio and Practice

10.30−11.15 A béren kívüli juttatások, mint nyugdíj-kiegészítés és öngondoskodás saját cégünkből. Személyesen közreműködő tulajdonosként, munkaviszonyban, nyugdíj mellett használható juttatások és előnyeik. Élet-, baleset- és egészségbiztosítás, önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári tagság, további megtakarítási lehetőségek.
Előadó: Puskelyné Király Ágnes ügyvezető igazgató, Top Cafeteria Kft.

11.15−11.45 Hogyan tud segíteni a spórolás hatékonyságában az MKB Pénztárak és az MKB SZÉP Kártya?
Előadó: Lehoczky László ügyvezető igazgató, MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft.

11.45−12.05 Konzultáció és kávészünet

12.05−12.35 Betegségbiztosítás, az adómentes juttatás, melynek használata idősebb korban értékelhetőbb.
Előadó: Balázs Iván igazgató, UFS Group

12.35−13.00 Foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatás. Vállalati nyugdíj, ahogyan én szeretném: munkáltatói értékek – egyéni élethelyzetek – rugalmas nyugdíjkonstrukciók kreatív vezetőknek.
Előadó: Horváth István termékfejlesztési és marketingvezető, QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt.

13.00−13.20 Nyugdíjbiztosítás és annak adókedvezményei. Kinek érdemes ezt a megtakarítási lehetőséget választani? Egyéb nyugdíj célú életbiztosítások. Nyugdíj-kiegészítésre használható variációk.
Előadó: Paál Zoltán vezérigazgató-helyettes, Generali Providencia 

13.20−14.00 Konzultáció és ebédszünet

14.00−14.40 Cégünk, mint vagyoni érték biztonságba helyezése. Vagyontervezés felsőfokon. Bizalmi vagyonkezelés és magánalapítvány. Technikák, melyek egyben tartják és védelmezik az üzletemberek, illetve a családjuk által birtokolt vagyont a következő generáció számára.
Előadó: Mihály Péter ügyvezető igazgató, Crystal Worldwide Ltd.

14.40−15.00 Egyéni öngondoskodás nyugdíjkorhatár elérése előtt. Nyugdíj-előtakarékosság (NYESZ), Tartós Befektetési Számla  (TBSZ). Érdemes-e öngondoskodásra használni a NYESZ és aTBSZ előnyeit? Kihagyhatatlan lehetőségek a vagyongyarapításban.
Előadó: Takács Szabolcs Business Development Director, KBC Equitas

15.00−15.20 Privát nyugdíj felépítésének lehetőségei céges pénzből,  illetve állami támogatással.
Előadó: Kis J. Ervin alapító résztulajdonos, területi igazgató, Quantis  Consulting Zrt.

15.20−15.40 Konzultáció az előadókkal

15.30−16.00 Üzleti kézfogó – a rendezvényen résztvevők ismerkedése egymással. (Szervezett rendszerben, névjegycserével.)

Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Időpont: 2014. március 13. (csütörtök) 10.00-16.00

Regisztráció: itt.
(BrandTrend)