Kategória: Aktuális.

2014-ben a tavalyinál is korábban, már márciustól szavazhatnak az utazók a kedvenc légitársaságukra. A magyar piac legnagyobb, utazói tapasztalatokon és visszajelzéseken alapuló, repülős cégeket vizsgáló felmérése idén is a 2013-as kategóriákban teszi lehetővé a szavazást és a szöveges értékelések írását a felhasználóknak. Az utasok pontozhatják az utaskísérőket, a fedélzeti ellátást, a menetrendet és az ár-érték arányt.  Szöveges beszámolóban pedig részletesen is elmondhatják tapasztalataikat. A felmérés a http://azenlegitarsasagom.hu oldalon érhető el.

airplane-flight-sunset

A felmérésben tavaly több mint háromezren szavaztak, és közel ezer utazó élt a szöveges értékelés lehetőségével is, hogy megossza a repülőgépes utazást foglalni készülő felhasználókkal saját tapasztalatait. 2013-ban “Az Én légitársaságom” címet összesítettben ismét a Qatar Airways nyerte el. Második helyen a Turkish Airlines végzett, harmadik pedig az Emirates Airline lett.

A legkedvesebbnek a Jet2.com személyzetét választották, a legjobb menetrenddel a szavazást kitöltők szerint a Finnair, a legjobb fedélzeti ellátással pedig az Emirates Airline rendelkezik. Ár-érték arányt tekintve is a Qatar Airwayst hozták ki az utazók győztesnek.  A szavazatok összesítésekor kiderült, hogy az olcsó jegyáraknál a felmérést kitöltők fontosabbnak találták a minőségi fedélzeti kiszolgálást és a légi utaskísérők mosolyát.
(BrandTrend)