Kategória: Aktuális.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség tagjai március 6-i Közgyűlésükön szavaztak arról, hogy kit delegáljanak a szakmai szövetség elnökségébe. Az elnöki munkát Huszics György, a Crane ügyvezető igazgatója veszi át, az alelnök továbbra is Hivatal Péter (Metropol vezérigazgató) marad. Vámos-Hegyi Attila 17 év után adta át a stafétabotot, de csak vezetői felelősségéről köszönt le, mert aktív szerepet vállalva tapasztalatait továbbra is hasznosítja a Mobilmarketing tagozat.

A jelenlegi elnökségi tagok; Kovácsházy Dénes (Multicom ügyvezető igazgató), Táncsics András (Magyar Posta termékmenedzsment igazgató), Kacsóh Gergely (Conrad ügyvezető igazgató) és Dely Gábor (Allegro group senior eDM és CRM specialista) mellé új elnökségi tagként Kovács Hajnalka (Magyar Telekom Nagykereskedelmi tartalomszolgáltatói kapcsolatok osztály senior projektmenedzser) és Viniczai András (Café Next innovációs igazgató) kerültek.

A szövetség gazdaságilag stabil évet zárt, jelenleg 60 tag van és 6 tagozat működik, az Áruküldők mellett Mobilmarketing, Contact Center, Terjesztői, E-mail marketing és az Adatvédelmi és adatbiztonsági tagozat tagjai szerveznek rendezvényeket, közös kutatásokat és szakmai véleményegyeztető fórumokat.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség ezúttal is köszöni munkáját Vámos-Hegyi Attilának, aki 1997 óta a DIMSZ elnökségének tagja, 2000 óta a szövetség alelnöke, 2012-2014 között pedig elnöke. Számos hazai és külföldi konferencia, valamint a Külkereskedelmi Főiskola meghívott előadója, az ECHO direktmarketing díj magyarországi nagykövete.
(BrandTrend)