Kategória: Aktuális.

Az új vezető a Sanoma két online boltja, a Szépségbolt.hu és az Egészségbolt.hu irányításáért lesz felelős, valamint továbbra is hozzá tartozik az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portál. Kinevezését az e-kereskedelmi piac folyamatos növekedése tette indokolttá.

Jenei_Peter

Jenei Péter az elmúlt években az Olcsóbbat.hu vezető ár-összehasonlító portálért felelt. Vezetése alatt az Olcsóbbat.hu-n megjelenő boltok száma több mint négyszeresére nőtt, az elérhető termékek száma pedig 1 millió fölé növekedett, megötszörözve a 2011-es adatokat.

2014. január végétől a közkedvelt Szépségbolt.hu és Egészségbolt.hu webshopok is az ő irányításával működnek tovább. A hazai e-kereskedelemben még számottevő fejlődési lehetőség rejlik. Jenei feladata a felhasználói és vásárlói élmény további javítása, valamint az oldalak működésének optimalizálása is lesz. A Sanoma internetes kereskedelmi megoldásai számottevő szakmai támogatással, lendületesebben és a szinergiákat jobban kihasználva fognak tudni tovább növekedni a jövőben.

„Jenei Péter személyében olyan vezetőt neveztünk ki, aki már bizonyította szakmai rátermettségét és felkészültségét az elmúlt években az Olcsóbbat.hu portál sikeres fejlesztése során”mondta Dunai András, a Sanoma digitálisüzletág-igazgatója.
(BrandTrend)