Kategória: Aktuális.

Feladatai közé tartozik az ügynökség PR és digitális üzletágainak itthoni és nemzetközi fejlesztése, valamint a stratégiai ügyfélkapcsolatok kezelése. Az elmúlt években is dinamikusan növekvő Extreme Net célja, hogy az első igazán integrált, hozzáadott értéket teremtő PR és digitális tanácsadó cégként váljon ismertté, melynek fókuszában ügyfelei üzletfejlesztési céljainak megvalósítása áll.

Benyó Zsuzsanna ezelőtt 13 évet töltött a Grayling-nél, ahol számos szenior hazai és nemzetközi pozíciót töltött be; beleértbe a cég operatív vezérigazgató-helyettesi posztját is. Referenciái között olyan márkák találhatóak meg, mint a GE, Google, easyJet, IKEA, ING, GSK, Panasonic, Magyar Telekom, vagy a MOL. Az Extreme Net stratégiai igazgatójaként az üzletfejlesztésért és a hatékony integrációs tevékenységért felel, de a szervezetfejlesztésben is komoly szerepet kapott.

BenyóZsuzsanna_fotó_közlemény

A stratégiai igazgató a kelet-közép-európai régió egyik vezető kommunikációs szakértője, pályafutása során magyarországi megbízatásain kívül vezette már a Grayling román és a bolgár irodáit, helyettesítette a dél-kelet-európai regionális igazgatót, illetve 19 ország kiemelt regionális ügyfeleiért felelős ügyfélkapcsolati igazgató is volt.  Korábbi munkái során több vezető nagyvállalat, kormányzati intézmény és szakhatóság tevékenységét támogatta nemzetközi szinten.

Szakterületei közül kiemelkedő a kríziskommunikáció, a brandépítés, a CSR, a stratégiai kommunikációs tanácsadás, valamint a digitális kommunikáció, amely az Extreme Net kiemelt fókuszát jelentette az elmúlt években, és jelenti majd a következőkben is. Mindemellett az ügynökség kimondott célja, hogy a következő néhány év során a szakember vezetése alatt PR területen is a hazai kommunikációs piac meghatározó, és egyik vezető szereplőjévé váljon.

„Rendkívüli élmény számomra, hogy olyan csapattal dolgozhatom, ahol házon belül megtalálható a PR mellett a nemzetközi digitális szakértelem is, ezáltal hosszútávon is megbízható, akár később is továbbfejleszthető technológiai megoldásokat is kínálunk. Fantasztikus, hogy az online világnak köszönhetően, akár itthonról is lehetőség van nemzetközi kampányok levezénylésére” – nyilatkozta Benyó Zsuzsanna.

Benyó Zsuzsanna politológus-közgazdász egyetemi diplomával rendelkezik, főiskolai diplomáját pedig angol-német nemzetközi kommunikáció szakon szerezte. Folyékonyan beszél angolul, németül és franciául, emellett folyamatosan fejleszti tudását román, orosz, illetve bolgár nyelvekben.
(BrandTrend)