Kategória: Aktuális.

A Xerox-ot immár másodszor választották vezető IT vállalattá az IDC MarketScape 2013 Smart MFP report-ban. Ezt a sikert a cég főleg a legjelentősebb tavalyi fejlesztésének, a ConnectKey-nek köszönheti. Ez olyan, számos multifunkciós berendezésen elérhető alkalmazáscsomag, amellyel a vállalatok jelentősen biztonságosabbá és költséghatékonyabbá tehetik dokumentumkezelési folyamataikat, miközben egyszerűsítik is a dokumentumok elérést és megosztását.

Az IDC értékelésében külön felhívta a figyelmet a  fejlett, ConnectKey képes Xerox multifunkciós berendezések (MFP) szerepére a vállalat által nyújtott menedzselt nyomtatási szolgáltatásokban (MPS). A jelentés szintén kitér a Xerox elért eredményének alátámasztásaként a vállalat háromlépcsős MPS megközelítésére, amely az értékelés és optimalizálás; biztonság és integráció, illetve az automatizálás és egyszerűsítés alapelvekre épít.

Egyúttal megjegyzik, hogy Xerox több mint 50, az MFP gépeken elérhető szoftveres fejlesztést biztosít a vállaltoknak, amelyekkel egyebek mellett a költségfigyelést, a hitelesítést, a dokumentummenedzsmentet, vagy a változó adatok kezelését oldhatják meg a cégek az eddigieknél egyszerűbben és könnyebben.
(BrandTrend)