Kategória: Aktuális.

Az alsó-ausztriai Hochkar síterep régóta ismert a magyar síelni és túrázni szeretők körében. Egyrészt közelsége, hóbiztos fekvése, másrészt a szolgáltatások és a pályarendszer miatt  ideális választás egy hosszúhétvégéhez vagy akár egy hosszabb téli üdülés eltöltéséhez is.

JoSchi

Mióta Johannes Putz átvette, majd felújította a közvetlenül a sípályáknál fekvő Sporthaus szállodát, illetve a Karhütte és Berghaus hegyi éttermeket, a minőségi és innovatív kiszolgálással és személyes odaadással vezetett szálloda és “hütték” egyre több elégedett és visszatérő vendéget  vonzanak.

joschi

A 4 csillagos Jo-Schi Sporthaus Hotel közvetlenül a sípályáknál fekszik. A teljesen felújított szálloda otthonossága magától értetődő, szép példa arra, hogyan lehet a tradíciót és a dizájnt egyesítve, egy hangulatos, modern szállodabelsőt megteremteni. Tizennyolc szoba, wellness részleg, saját síkölcsönző és síshop várja a vendégeket.

JoSchi room

A Jo-Schi Sporthaus szakácsa –  igazi korábbi “Haubenkoch”  – helyi és nemzetközi specialitásokat kínál. Akár egy valódi  olasz rizottót, vagy egy helyi Käsespätzle-t kívánunk meg, újra és újra  elvarázsolja a vendégeket a Jo-Schi Sporthaus konyhája.

JoSchi-restaurant-slide

Johannes Putz síiskolája, népszerű nevén a Jo-Schi síiskola  szakképzett és barátságos oktatókkal a várja a gyakorlott és gyakorlatlan tanulni vágyó gyereket és felnőttet egyaránt. A téli sportok szerelmesei kellemes körülmények között, udvarias és odafigyelő kollégák közreműködésével tanulhatják a síelés és snowboardozás fortélyait. A sárga-fekete dzsekis “Jo-Schi” csapat barátságos magyar nyelvű síoktatóira kisgyerekeinket is bármikor rábízhatjuk.

joschi-schischule

A Hochkar lábánál fekvő Göstling abban is különleges, hogy több sísztár, így Andreas Buder, Thomas Sykora és Kathrin Zettel hazája. Akik kinőtték a síiskola kereteit, Johannes Putz által rendezett racing camp-ben a nagyokhoz hasonlóan a versenytechnikát is megtanulhatják, vagy elleshetnek pár fogást a Johannesnél és edző-csapatánál  tréningező versenyzőktől.

jo-schi-racing-camp

Azonban ha valaki csak gyönyörködni szeretne a téli tájban, a Jo-Schi Sporthaus szálloda hangulatos otthont kínál nyugodt kikapcsolódásunkhoz is. Mivel a síterep liftjeinek üzemeltetését átvette a Vereinigte Bergbahnen GmbH, így biztosak lehetünk benne, hogy további innovációk és szolgáltatások várnak a téli sportok kedvelőire Hochkar-on.
(BrandTrend)