Kategória: Aktuális.

Ebben az évben sem áll le a Szövetség fejlődése, tavaly a hírlevélnek adott új külsőt, most új  honlappal és új irodával nyitotta az évet.

Az iroda új címe: 1142 Budapest, Kassai utca 71.
Az egyéb elérhetőségei változatlanul állnak tagjai/partnerei rendelkezésére.
Tel.: 06/30-297-2139
E-mail: [email protected]

A friss honlap megújult grafikájára a tavaly év végén megjelent új hírlevél arculati elemeiből már lehetett következtetni. A honlap cserével az MMSZ célja az volt, hogy az átláthatóbb menüjével megfeleljen a mai digitális kor elvárásainak, reszponzivitásával bárhol, bármikor, bármilyen eszközzel elérhetővé váljon.

Az MMSZ célkitűzései között szerepel, – lépést tartva az állandó fejlődéssel -, hogy az új korszakhoz kapcsolódó új ismereteket átadja tagjainak, partnereinek, ezzel elősegítve naprakészségüket, szakmai sikereiket. Ehhez most az új weboldalán a tagok rendelkezésére bocsájt egy, a saját profiljuk létrehozására alkalmas felületet.  A honlap fejlesztést a Szövetség online marketing partnere, a Seethaler Consulting végezte.

Az új honlap nyújtotta tagi profil létrehozásának lehetősége csak egy a sok közül, amellyel az idei évben az MMSZ bővíteni kívánja szolgáltatásainak körét. Az elnökkel, Hinora Ferenccel készített év eleji interjúból az is kiderül, hogy a menedzserszemléletet kiterjesztve a Szövetségre a tagokból hogyan válik “ügyfél”, hiszen a megújulásra képtelen nonprofit szervezetek nem maradhatnak életképesek. Fontos láttatni a tagokkal, hogy miért is érdemes a szervezethez tartozni, ezt többek közt a Szövetség kommunikációja javításával kívánja elérni. Mitől lesz nyitottabb szervezet az MMSZ? Erről bővebben olvashat az interjúban.
(BrandTrend)