Kategória: Aktuális.

Korsós Kata többéves munkatapasztalatának köszönhetően olyan gyakorlati tudás birtokába került, amely alkalmasság tette őt vezetői feladatok ellátására is. 2008 óta dolgozik a Live PR-nél, korábban PR account executive, illetve projektmenedzseri pozíciót töltött be. Kiemelt ügyfelei közé tartozik az Amway, és az Oracle, de feladatai között szerepel a Ketchum hálózattal való kapcsolattartás is. Az elmúlt években számos ügyfél PR feladatát koordinálta, így többek között a bwin.party, a British Airways, az ECCO, az Intersport, a Lukoil és a Novofer Alapítvány munkáját is segítette.

Korsos_Kata

Mielőtt a Live PR-hez csatlakozott, Korsós Kata a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján, majd a Szent István Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karán szerzett diplomát, szakmai pályafutását pedig a Premier Kommunikációs Irodánál kezdte, 2006-ban.

A Live PR 2001-ben alakult PR-ügynökség, amely a világ egyik legnagyobb ügynöksége, a Ketchum kizárólagos magyarországi partnere. Ügyfélköréhez tartozik többek közt a Magyar Cukor Zrt., a TNT Express, az Amway, a Bujdosó Pincészet, a B+N Referencia Zrt. és a MEWA.
(BrandTrend)