Kategória: Aktuális.

A Vizeum Hungary-t választotta tenderén az amerikai tulajdonú FOX televíziós csatorna kommunikációs partneréül. A televíziós csatorna februári, magyarországi indulásának teljes bevezető kampányát a Vizeum tervezi és valósítja meg.

Bár Európa több országában is a Vizeum képviseli a FOX csatornát, a magyar tenderen a verseny nagyon szoros volt. A Vizeum Hungary végül az Aegis Media Hungary hatékony működési modelljével, integrált és innovatív kommunikációs gondolkodással nyert.

Da Vinci's Demons 2013

„A FOX magyarországi indulásához olyan ügynökséget kerestünk, amelynek profizmusa, lelkesedése és hozzáértése hozzásegíthet minket a nézők maximális eléréséhez. Reméljük, hogy közös kampányaink sikerre viszik az olyan sorozatainkat, mint a Da Vinci démonai vagy az itthon is nagy népszerűségnek örvendő The Walking Dead” – mondta Kovácsné Breuer Zsófia, a Fox International Channels Hungary PR- és marketingvezetője.

TWDs1_Unit Photos _Cleared_Dead Inside

A FOX a világ vezető, általános szórakoztató televíziója. Itthoni indulásával olyan díjnyertes sorozatok juthatnak el Magyarországra, mint a Robert Kirkman képregénye alapján készült The Walking Dead; a Leonardo Da Vinci élettörténetén alapuló, David S. Goyer nevével fémjelzett Da Vinci démonai című történelmi-fantasztikus film; vagy az amerikai-mexikói határon játszódó thriller, a The Bridge Diane Kruger és Damián Bichir főszereplésével.

A FOX a 20th Century Fox olyan új sorozatait is elhozza a magyar nézőknek, mint a 24: Live another day, Az Álmosvölgy legendája, a Crisis, A Simpson család és a The Crazy Ones Robin Williams és Sarah Michelle Gellar főszereplésével.

Ezen kívül a csatorna műsorán látható lesz még a hazánkban is ismert sorozat, az Így jártam anyátokkal az első évadtól kezdve. A nézők a FIC dokumentum jellegű filmjeivel is találkozhatnak, így bemutatásra kerülnek az Egyesült Királyságban készült életmód sorozatok, a Luxus orosz kivitelben és a Légy férfi! is.
(BrandTrend)