Kategória: Aktuális.

Az elmúlt 5 évben több mint 420 000 Kulcs-Soft applikációt töltöttek le a felhasználók, csupán 2013-ban rekordszámú 95 ezres letöltést generáltak a szoftverjeik. A Kulcs-Soft iOS alapú applikációinak célpiaca többek között Magyarország, az Egyesült Államok, Anglia és Németország.

Kulcs-Soft AppleStore

A cég legsikeresebb fejlesztései a New Pilates elnevezésű rövid videó spotokból álló edzésprogram, 2013-ban közel 40 ezer letöltéssel, és az Ingyen Könyv applikáció: egy elektronikus könyvadatbázis, amely több mint 800 könyvet tartalmaz, többek között Verne Gyulától, a közkedvelt Delfin sorozatból, ifjúsági könyvekből, képregényekből illetve a világirodalom legnépszerűbb klasszikusaiból.

Nem csoda tehát, hogy az Ingyen Könyv alkalmazást eddig közel 73 ezren töltötték le, a digitális könyvletöltések száma pedig meghaladta az 1 millió 100 ezres számot. Az alkalmazás ingyenesen elérhető, az adatbázisának 90%-a is ingyenes, a cég ennek ellenére is több mint 350 elektronikus könyvvásárlást ért el.

A Kulcs-Soft legújabb alkalmazása a Bérkalkulátor 2014, melyet 1 hónap leforgása alatt több mint 5 ezer készülékre telepítettek. A több platformon (Windows 8.1 – Windows Phone – Android – iOS) megjelent újszerű applikáció egyedülálló módon nyújt segítséget a munkáltatóknak a munkáltatói adókedvezményeinek érvényesítésére, ezzel optimalizálva a bérköltséget, melyet a szoftver a 2014-es jogszabályok alapján számít ki. Emellett nem csak munkaviszony, hanem egyéb foglalkoztatási jogviszonyok kezelésére is képes.

Kulcs-Soft AppleStore_2

A Kulcs-Soft 5 év alatt 150 országban juttatta el az iOS operációs rendszerre fejlesztett mobil szoftvereit, ezen piacok közül a legkiemelkedőbb Magyarország, Egyesült Államok, Anglia, Németország és Törökország.
(BrandTrend)