Kategória: Aktuális.

Ha az éjszaka hullott hó mennyisége meghaladja az előre beállított értéket, a program reggel korábban ébreszt. Így a többieket megelőzve elsőként mehetünk fel a pályára, ahol a friss szűzhó fog várni. Csak annyi a dolgunk, hogy kiválasztjuk a legközelebbi síterepet, a hó mélységét, és hogy ettől függően hány órakor akarunk felkelni, majd nyugodtan alhatunk. A First Tracks gondoskodik róla, hogy semmiről ne maradjunk le.

Hansen1

Az Firts Tracks with Helly Hansen című applikáció ingyenesen letölthető az Apple Itunes és az Android Play webáruházakból.

Aki kipróbálja a programot, megnyerheti a Helly Hansen ikonikus Warm Freeze ½ Zip LS aláöltözőjét is. Ehhez nem kell mást tenni, csak a legjobb síelős képeket #HHFirstTrack hashtaggel megosztani az Instargammon.

Hansen2

A Helly Hansen az 1970-es években mutatta be a világ első aláöltözetét, amiben elsőként jelent meg az exkluzív Lifa technológia. A Lifa egy olyan hidrofób textilszál, ami elvezeti a nedvességet a bőr felszínéről és szárazon tart, amire a poliészterből vagy a gyapjúból készült aláöltözők nem képesek. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően a Helly Hansen ma a világ vezető aláöltözet gyártója, és a US. Alpine Ski Team hivatalos aláöltözeti partnere.
(BrandTrend)