Kategória: Aktuális.

A tavalyi évben átfogó programot indított az Invitel az ellátási területéhez tartozó városokkal együttműködve. A Gödöllőn, Veszprémben és Cegléden megvalósult fejlesztéseket követően idén januárban Gyulán folytatódik az ingyenes vezeték nélküli internet-szolgáltatások átadása. Az Invitel_Szabadon névre hallgató hálózat szerepe nem kérdéses: a cég ezzel szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a gyönyörűen felújított Kossuth téri park igazi közösségi élettérré alakuljon Gyulán.

Megyeri Sándor, dr Görgényi Ernő, Jeszenszky Zsolt

„Városunk az elmúlt években nagyon sokat fejlődött. A beruházások pedig a közösségi szolgáltatásokkal válnak még színesebbé és gazdagabbá. Amint azt már megszoktuk, hogy lámpák világítják meg az utcákat, egyre inkább természetessé válik az az igény is, hogy a közösségi tereken legyen vezeték nélküli internet. Az Invitellel közös fejlesztéssel további lehetőségeket kínálunk a Kossuth térre ellátogató polgárainknak és vendégeinknek, így valóban élettel tölthetjük meg ezt a szép teret – mondta el dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere. – Városunk és az Invitel kapcsolata nagyon sokrétű, hiszen a lakossági szolgáltatásokon felül számos önkormányzati intézménynek is a vállalat a telekommunikációs szolgáltatója. Öröm számunkra, hogy ilyen, a város irányában elkötelezett partnerre találtunk az Invitelben” – tette hozzá.

„A gyulaiak vendégszeretete mindenkit megérint, aki a városba látogat. A vár és a várfürdő, a gyönyörű, megújuló belváros egyre több embert vonz. A Kossuth téri ingyenes vezeték nélküli hálózattal egyrészt szeretnénk kényelmesebbé tenni az ide látogatók pihenését, másrészt bízunk abban, hogy szolgáltatásunk hamarosan állandó részévé válik a gyulaiak mindennapjainak – mondta az átadás kapcsán Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. – Gyula az Invitel egyik legkorábbi, klasszikus szolgáltatási területén található. A városban több ezer lakossági előfizetőnk használja IPTV-nket, gyors internetünket és vezetékes telefonszolgáltatásunkat, valamint közel száz helyi vállalkozás és önkormányzati intézmény az üzleti partnerünk. Most ezzel az ingyenesen használható, vezeték nélküli internettel szeretnénk megköszönni a gyulaiak irántunk tanúsított bizalmát” – tette hozzá.

Az ingyenes köztéri Wi-Fit a tavalyi évben három Inviteles városban – Gödöllőn, Veszprémben és Cegléden – kapcsolta be a szolgáltató. Az első tapasztalatok rendkívül kedvezőek voltak: a helyiek hamar megkedvelték és használatba vették a vezeték nélküli internetet. A téli időszakban napi rendszerességgel városonként átlagosan 100-150 felhasználó kapcsolódik a hálózatra, és ez a szám tavasszal, illetve nyáron várhatóan megsokszorozódik.
(BrandTrend)