Kategória: Aktuális.

A fogyasztók már hozzászokhattak ehhez a gesztushoz, hiszen a díszcsomagolás és a kapcsolódó karácsonyi promóció a Zwack Unicum Nyrt. egyik nagysikerű hagyománya. Aki az Unicum és az Unicum Szilva misztikus történetét is szeretné megismerni, egy megújult márka honlapon minden információt megtalál.

UnicumSzilva_Diszdoboz

A karácsonyi promóciós dobozok idén is úgy lettek összeállítva, hogy mindenki megtalálja az elképzelésének megfelelőt. Az ünnepek alkalmával az Unicum, és az Unicum Szilva 0,5 és 0,7 literes kiszerelésben, különleges fémdobozban illetve két egyedi üvegpohárral kapható. Az Unicum és Unicum Szilva tehát nagyszerű választás a közelgő ünnepekre, barátoknak, családtagoknak egyaránt. A meghitt, emlékezetes pillanatok méltó kísérője generációk óta.

UNicumSzilva_Femdoboz

2013 még mindig az Unicum Szilva siker-éve. Az ital ugyanis a kiemelkedő párlatok világversenyén, a World Spirits Award-on tarolt, bitter kategóriában lett aranyérmes. Ezen a versenyen magyar gyártású bitter még nem ért el ilyen kimagasló eredményt. A „reklámhatékonyság Oscar-díjaként” is ismert marketing versenyen pedig 2 Arany Effie-díjat eredményezett a Zwack Unicum Nyrt. és a Carat Hungary együttműködése, az Unicum Szilva bevezetése.

Az idei, immár 12. Effie-gálán a nem tartós fogyasztási cikk (ital) és a bevezetőkampány kategóriákban tarolt az Unicum Szilva, alátámasztva a fogyasztóknál elért szakmai sikereket, mely szerint az Unicum Szilvához hasonló rendkívüli eladási eredményeket eddig semmilyen ital nem tudott elérni a magyar piacon.

Unicum_Retro

A www.unicum.hu a márka megújult honlapja. Az oldal úgy lett kialakítva, hogy minden érdeklődő megtaláljon minden számára szükséges információt az Unicumról, az Unicum Szilváról és az Unicum Nextről. Végig lehet követni a Zwack család történelmének mérföldköveit, az Unicum gyártási folyamatait a 220 éves titkos recepttől az érlelésig, megtekinthetőek az Unicum népszerű reklámfilmjei, a Zwack gyár történelméről mesélő fotók, korabeli Unicum plakátok, de betekintést lehet nyerni az Unicum pincébe és a Zwack múzeumba is.

Mindezek mellett megtalálhatóak az Unicum-alapú koktélok receptjei, fotókkal kiegészítve, köztük a 2013-as nyár sláger-itala, a Zwack Soda is. És természetesen a honlapról elérhető a zwackwebshop, illetve a „Csak Pozitívan!” közösségi oldal több mint 63ezres rajongótábora!
(BrandTrend)