Kategória: Aktuális.
Kiss Péter 2003 júniusában csatlakozott az Interaktív Kft-hez felelős szerkesztőként, majd 2004 januárjától a TV2 sikersorozata, a Jóban Rosszban fejlesztésén és felépítésén dolgozott, melynek mintegy 3 évig volt producere. Ezt követően 2007-2009. között, az akkor már a ProSiebenSat1 cégcsoport tulajdonában álló Interaktív Kft. ügyvezetője lett. Kiss Péter 2009 augusztusától töltötte be a TV2-csoport programigazgatói pozícióját, ahol – többek között – nevéhez fűződik a TV2 műsorstruktúrájának megújítása, továbbá elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a TV2-csoport kábelportfóliójához tartozó FEM3, a PRO4 és SuperTV2 csatornákat a ProSiebenSat1 elindította.
kiss-peter-tv2
Kiss Péter távozásával a programigazgatóság közvetlen irányítását Ralf Bartoleit COO-ként (Chief Operating Officer) látja el.
Ralf Bartoleit, a ProSiebenSat1 tulajdonosi megbízottjaként 2012 júliusában érkezett a TV2-csoporthoz, és COO-ként felügyelte a programigazgatóság, valamint a marketing- és kommunikációs igazgatóság tevékenységét. A TV2 tájékoztatása szerint a szakember TV2-s ismeretei és magyarországi tévés piaci tapasztalata okán komoly biztosíték a tulajdonosi invesztíció hatékony továbbvitelének, és annak részeként, az őszi programstruktúra sikerének. A TV2-csoport idén megduplázva a helyi gyártásra fordított befektetéseket a tervezett stratégia szerint halad tovább, és rövidtávon a mostani portfolió megerősítésére fókuszál.
(BrandTrend)