Kategória: Aktuális.

Zenerajongók, akik szeretnének kedvelt helyeikhez bárhol a világon, vagy ahol épp szívesen vannak, odakötődő zeneszámot rendelni, a Coca-Cola Placelists alkalmazással megtehetik a Spotify zene streaming platformon. A Coca-Cola Placelists-szel a Spotify 20 millió zeneszáma közül hozzá lehet kötni a számot ahhoz a helyhez, élményhez vagy rendezvényhez, ahol épp hangulatunk van hozzá.

coca-cola-placelists-3

Joe Belliotti, a Coca Cola entertainment marketing igazgatója elmondta: “Szeretnénk összekötni a Coca-Cola élvezetét, mint fizikális helyhez kötődő élményt azzal a virtuális élménnyel, hogy zenét hallgatunk, osztunk meg. Azt szeretnénk, hogy a Placelists-szel összekötődjön az élmény mindenütt, ahol a Coca-Cola-t élveztük.” Jantos Tulloch, a Coca-Cola globális kreatív igazgatója szerint a cél, hogy ” minden Coca-Cola pillanatot zenei pillanattá, és minden zenei pillanatot Coca-Cola pillanattá tegyünk.”

A Coca-Cola már 2011-ben hozzáfogott az ideális digitális zenei partner felkutatásához, hogy fejlesszenek egy közösségi “always-on” kapcsolatot biztosító felületet, mely összeköt a fiatalokkal és összeköti a Coca-Cola rajongókat a zenehallgatás erején keresztül. Ahogy Belliotti elmondta, a Spotify technológiája tökéletes ahhoz, hogy a zenét, mint közösségi összekötő erőt használjuk.

A hosszútávú cél az applikációt a Coca-Cola kampányokba beépíteni, és a Coca-Cola által szponzorált rendezvényeket, eseményeket bárhol a világon összekötni, népszerűsíteni a résztvevők ottani zenei élményeinek megosztásával.                     (BrandTrend)