Kategória: Aktuális.

Nyugati  szomszédainknál nemcsak Bécsben zajlik a színvonalas reklámélet.  600-an ünnepeltek Falco-t idézve bőrnadrágban, pazar körülmények között a swechat-i rendezvénycentrumban.

“Azt hiszem, jobb Alsó-Ausztriában egy ügynökség előtt csodálatosan parkolni és klassz reklámot kapni, mint Bécsben egy ügynökség előtt parkolóhelyre vadászni.” – állapította meg mosolyogva Manfred Enzlmüller, a BrandTrend márkapartner ügynökségének, a Die MarkenWertExperten márkatanácsadó ügynökségnek tulajdonos ügyvezetője, az Alsó-Ausztriai Gazdasági Kamara reklám és kommunikációs szakcsoportjának vezetője.

golden-hahn-brandtrend
Kőszegi András (BrandTrend, ügyvezető), Sonja Zwazl (WKNÖ, elnök), dr. Jánosy Zsuzsanna (BrandTrend, ügyvezető), Dkkfm. Dipl.-Graf. Manfred Enzlmüller MWC (WKNÖ, reklám és marketingkommunikáció szakcsoport vezető) 

A színvonal nemcsak a díjátadó pazar körülményeit jellemezte, hanem a beérkezett munkákat is.

hahn-gala-catering

golener-hahn

Az Arany Kakas Alsó-Ausztria kreatív nagydíja 12 kategóriában avatott győztest.

golden-hahn-dij

A szponzorok, a regionális gazdasági  vezetők abszolút a kommunikációs szakma fejlődése mögé álltak, holott szomszédaink hasonló átalakulási gondokkal küzdenek, mint mi.

A gazdasági válságon már rég túlmutató jelenségek, mint a médiahasználat változása, a digitalizáció és ennek következményei teljesen átalakították a reklámpiacot és keresik a választ, hogy mi a reklámügynökségek jövője. Ezen az estén ebből mit sem lehetett érezni. 2013-ban is emelkedő szponzor, résztvevő, és pályázószámmal ünnepelnek az alsó-ausztriai kreatívok.

golden-hahn-gala
Goldener Hahn Gala 2013

A BrandTrend magyarországi meghívott vendégként vett részt Niederösterreich legnagyobb reklámos díjátadó gála eseményén.
(BrandTrend)