Kategória: Aktuális.

Éry Gábor a vezérigazgatói pozícióban Ali Shah-ot váltja, aki 2011-ben csatlakozott az Ericsson Magyarországhoz és a továbbiakban a Közép-európai Üzleti Egység műszaki igazgatójaként folytatja tevékenységét.

Thomas Jul, az Ericsson Közép-európai Üzleti Egységének vezetője a kinevezés kapcsán elmondta: „Gábor széleskörű vezetői tapasztalata és a nevéhez fűződő üzleti sikerek fényében biztos vagyok abban, hogy az Ericsson magyarországi üzleti növekedése a legjobb kezekbe került. Továbbá hozzátette: „Köszönjük Alinak a magyarországi üzletekért végzett értékes munkáját. A Közép-európai Üzleti Egység stratégiai céljainak elérésében a továbbiakban is számítok kiemelkedő vezető és támogató közreműködésére.„

ery-gabor-ericsson

Éry Gábor az elmúlt közel 22 év alatt nemcsak Magyarországon, hanem számos országban töltött be vezető pozíciókat az értékesítés területén, így a stockholmi anyavállalatnál eltöltött évei mellett Közel-Keleten, az észak-afrikai országokban és Oroszországban.

Éry Gábor kinevezése kapcsán hangsúlyozta: “Megtiszteltetés számomra, hogy megbíztak a magyarországi vállalat irányításával, és izgalommal tölt el, hogy újra hazámban kaptam felelősséget. Arra törekszem majd, hogy kollégáimmal biztosítsam a cég folyamatos hazai üzleti növekedését és megszilárdítsam az Ericsson Magyarország pozícióit.”

Ugyanezen alkalomból az Ericsson Magyarország megújítja az igazgatósági és felügyelő bizottsági testületeket, amelyekben Éry Gábor az igazgatóság, Thomas Jul a felügyelő bizottság elnöki pozícióját tölti be.

Thomas Jul 20 éves, a világ számos pontján szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik az IT és telekommunikáció területén. Az Ericsson Közép-európai Üzleti Egységének vezetőjeként  látja el a hazai Ericsson felügyelő bizottságának elnöki funkcióját.

Az Ericsson víziója a fenntartható, hálózatba kapcsolt társadalom, amelyben minden olyan eszköz csatlakozik, amely a hálózati kapcsolata révén kényelmesebbé, hatékonyabbá teszi életünket. Az Ericsson mobil és vezetékes hálózati megoldásai, üzleti támogató rendszerei és távközlési szolgáltatásai valódi változást hoznak a világunkban.

Az Ericsson szenvedélyesen elkötelezett a technológia iránt. A vállalat több mint 33 ezer szabadalmat jegyez, ezzel az iparág egyik legerősebb portfóliójával rendelkezik. A kutatók globális csapata folyamatosan fejleszti a jelenlegi technológiákat és jövőnket formáló, átütő jelentőségű megoldásokat hoz létre.

Az 1700 fős magyar Ericsson az innováció egyik hazai fellegvára. Kutatás-fejlesztési központja a legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat hazánkban. Az Ericsson Magyarország az innovatív technológiák hazai elterjesztésének elkötelezett híve, követve az Ericsson alapítójának, L.M Ericssonak szellemiségét, aki hitt abban, hogy a kommunikáció alapvető emberi igény.

A vállalat az 1990-es alapítása óta járul hozzá a távközlési technológiák hazai bevezetéséhez: az NMT (analóg mobilhálózat), majd a GSM, a 3G és 4G szolgáltatásokat elsőként Ericsson berendezéseken valósítottak meg Magyarországon. E sikerek nyomdokain haladva az Ericsson most a hálózatba kapcsolt társadalom hazai megvalósítását tűzte ki célul.
(BrandTrend)