Kategória: Aktuális.

Okostelefon stratégia

Mindent megtudhatsz arról, mi is az Augmented Reality!

ar-szeminarium

 

A szeminárium célja:

Bemutatni, hogy miért elkerülhetetlen az okostelefonokon történő kommunikáció, miért kihagyhatatlan e csatorna aktív használata majd láttatni, hogy erre milyen lehetőségek vannak, mások ezt hogy csinálják és mintákat, megoldásokat adni, hogy hogyan lehet ezt hatékonyan, eredményesen megtenni.

Kinek szól – és Kinek nem!

Nem szól programozóknak, app fejlesztőknek, informatikusoknak, geekeknek és start up álmodozóknak, reklámügynökségek digitális szakembereinek.

Szól viszont napi gyakorló marketingeseknek és reklámügynökségi, médiaügynökségi szakembereknek. Olyanoknak, akik érzik, tudják hogy szükségük lenne megérteniük a terület működését, szabályait, lehetőségeit, hogy ne érezzék magukat laikusnak a témában, de nincs idejük az ehhez szükséges tudást a terület híreit folyamatosan követve megszerezni. Viszont van idejük egy dedikált napra, amikor legalábbis a következő 1-2 évre elegendő információt kapnak a a témáról, megértik a csatorna működését, lehetőségeit, és a példákon/modelleken keresztül a saját márkájuk okostelefonos megjelenési irányát is meg tudják határozni.

A szeminárium célja és a részletes tartalom ITT