Kategória: Aktuális.

Az olimpiai bajnok ökölvívó Kovács „Kokó” István szívesen mondott igent a már 1,8 millió háztartásban nézhető, környezetbarát csatorna felkérésére: „Meglepett és váratlanul ért az Origo felkérése. Nagyon megörültem, mert az OzoneNetwork tévé színvonalas és látványos szórakozást nyújt az egész családnak, ráadásul a csatorna környezetvédelmi üzenete is közel áll hozzám.”

koko ozoneGPS

Kokó szerint egyre népszerűbbek Magyarországon az ismeretterjesztő csatornák, mert sok más televízióval ellentétben igazi értéket közvetítenek: „Az utóbbi időben vettem észre, hogy ismerőseim, barátaim és családtagjaim körében is egyre népszerűbbek az olyan tematikus tévék, mint az OzoneNetwork és a LifeNetwork. Ezek a televíziók mindenki számára értékteremtő, hasznos információkat közvetítenek” – meséli az OzoneNetwork új műsorvezetője.

Kovács „Kokó” István környezettudatosan él, sportolóként és magánemberkén is fontos számára a természet és annak megóvása. „Úgy veszem észre, hogy manapság egyre nagyobb „divat” környezettudatosan élni. Ha továbbra is ezt az utat járjuk, akkor végre találtunk egy olyan „divatirányzatot”, amit érdemes követni.”

Az OzoneGPS Magyarország egyetlen naponta többször jelentkező öko magazinja. A műsort eddig Erőss Zsolt vezette de a tragikusan végződött Kancsendzönga-expedíció miatt a csatornának új műsorvezetőt kellett felkérnie. „Olyan személyt kerestünk, aki méltó utódja lehet Zsoltnak. Azért esett a választásunk Kokóra, mert olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolóként megkérdőjelezhetetlen a teljesítménye, mindemellett Kokó rendkívül környezettudatosan él” – mondja Pálmai L. Ákos az Origo programigazgató-producere.
(BrandTrend)