Kategória: Aktuális.

A 80+4 oldalas Anya&Apa Magazin a 4-16 éves gyermekek szüleinek segít, megbízható partnerként támogatva a fiatal szülőket a gyermeknevelés, az együttlét és a minőségi élet területein.

Az elsősorban anyukáknak szóló, de az apukáknak is teret engedő Anya&Apa Magazin úgy ad a gyermeknevelési kérdésekre hiteles, szakértői válaszokat, hogy közben szakít a megszokott száraz témafeldolgozással, bátran és határokat feszegetve közelít egy-egy problémához, s azokra modern és korszerű megoldásokat kínál.

anya-apa-cimlap

Az első lapszám színes és sokrétű témái közül a leghangsúlyosabb az óvoda-választás kérdése, amelyet a Magyarországon eddig páratlan Óvodakutatás 2013 vezet fel. Ezen kívül többek között tanácsot kínál az egyes korosztályok leggyakoribb problémáira, megmutatja, miként gyógyíthatnak a mesék, hogyan kezeljük és előzzük meg az allergiát, vagy éppen próbáljuk ki a gyerekjógát és a receptek előtt nem csak tippeket ad Apák napjára, hanem bemutatja az Anya&Apa Magazin legismertebb apukáját, Szabó Győzőt is.

Az Anya&Apa Magazin elindításával a HG Media gyereklap-portfóliója új taggal bővült, hiszen a Kincs gyerekprogram-magazin és a Minimax Magazin után ez a harmadik, családosoknak szóló kiadvány.
(BrandTrend)