Kategória: Aktuális.

Benik Balázs és Rácz Felix mintegy 3 éves együttműködés után, 2012-ben közös céget alapított Sport FM Rádió néven, amely sikeresen pályázott a 93,6 MHz-es frekvenciára. Mint azt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsához benyújtott és nyertes pályázat is tartalmazza, a cél egy kifejezetten sporttematikus rádiócsatorna megvalósítása.

racz_felix_benik_balazs_sport_fm_radio

„Magyarországon jelenleg csak digitálisan érhető el ilyen tartalom, de hiszünk benne, hogy – a kiemelkedően sikeres londoni olimpia után, a 2014-es Szocsi téli játékok és foci VB előtt – van helye a piacon egy sporttartalmat nyújtó csatornának mind a közönség, mind az üzleti élet érdeklődését tekintve” – emelte ki Rácz Felix. Mint elmondta, a közeljövő egyik legfontosabb feladata a profi szerkesztőség felállítása.

„Az elmúlt években kevésbé a versenysport, mint inkább az élet más területei kerültek a mindennapjaim fókuszába. Remek és pionír lehetőségnek tartom ennek a rádiónak a kiépítését, amely Rácz Felixszel való baráti és munkakapcsolatunkat az üzleti szférába terelte. Bár a frekvencia gödöllői, de a rádió Budapesten és 40 km-es körzetében hallható ” – tette hozzá Benik Balázs.