Kategória: Aktuális.

A Papp László Budapest Sportarénában természetesen az élvonalbeli magyar válogatott is megméretteti magát, és már a nyitónapon megszerezték első győzelmüket. 

„Büszkeséggel tölti el társaságunkat, hogy újra egy ilyen nívós sporteseményt, valamint ezen keresztül a magyar válogatottat támogathatjuk.  A Világbajnokság népszerűsítésére országos médiakampányt indítottunk.” – mondta Bally Attila, az MVM Partner vezérigazgatója. „Az MVM Partner megbízható, stabil, hazai háttérrel rendelkező vállalat, így tíz évvel ezelőtti piacra lépésünk óta arra törekszünk, hogy gazdasági eredményeink mellett szerepet vállaljunk a nemzeti- és európai értékek megőrzésében, kiemelt figyelmet fordítsunk a kultúra, az oktatás, illetve a nagy népszerűségnek és nézettségnek örvendő sportesemények támogatására. Évről-évre szívesen dolgozunk együtt a Jégkorong Szövetséggel, a korábbi években is tevékenyen hozzájárultunk a sportág hazai népszerűsítéséhez.”

A jelenleg a világranglista 17. helyén álló magyar válogatott elhivatottságának, tapasztalatának és kirobbanó energiájának köszönhetően hosszú évek óta a legjobbak között van, így a mostani tornához is nagy reményeket fűznek. A sikerek népszerűséget is hoztak a sportnak, egyre növekszik a nézőszám a mérkőzéseken, a vasárnap (április 14-én) kezdődött és hét napon át tartó bajnokság mérkőzéseire napi 8000 nézőt várnak a rendezők, amelyet már a nyitónapon mintegy másfélezerrel túl is léptek.

jegkorong

A IIHF Divízió I VB ’A’ csoportban a tét nem kisebb, mint a feljutás lehetősége a „király kategóriába”, a 2014-es jégkorong világbajnokságra, a sportág legjobbjait felvonultató országok (Kanada, USA, Oroszország, Csehország, Svédország stb.) közé, ahol korábban már képviseltette magát a magyar válogatott is.

Az MVM Partner életében nem csak a jégkorong játszik fontos szerepet, rendszeresen támogatja a legnívósabb balatoni regattát, a Kékszalag Vitorlásversenyt, a hazai futball élmezőnybe tartozó MVM Paksot, ifjú karate-versenyzők fejlődését és munkáját, továbbá a magyar szólóvitorlázás megteremtőjét és a tengeri vitorlázás nemzetközi szinten is elismert képviselőjét, Fa Nándort. A motorsport sem idegen a Társaság számára, a nagy népszerűségnek örvendő WTCC túraautó bajnokságot 2013-ban ismét támogatja az MVM Partner.
(BrandTrend)