Kategória: Aktuális.

A platform az Investor.hu nevű internetes tőzsdei portál égisze alatt működik, amelyet mintegy fél éve indított útjára az Origo.

Az Investor.hu azzal, hogy magas szakmai színvonalon és közérthetően dolgoz fel tőzsdei kereskedéssel kapcsolatos témákat, megteremti az alapot az érdeklődő látogatók számára a sikeres kereskedési tevékenységhez. A Trader segítségével pedig biztonságosan és kedvező árak mellett fektethet be bárki még akkor is, ha a világ egy távoli pontján keres lehetőséget.

A portál a modern kereskedési technológiák mellett az ügyfelek számára ingyenes és folyamatos képzési lehetőséget biztosít, szemináriumok és webináriumok formájában. A képzéseket a KBC Securities hazai elemzői tartják, akik emellett naprakész piaci információkat, rendszeres elemzéseket is eljuttatnak az Investor Trader ügyfeleihez. A piaci információk közérthetősége és az oktatási lehetőségek együttesen segítik azokat is, akik most ismerkednek a befektetéseknek ezzel a formájával.

„Az Origo Zrt. portfólióján keresztül meg tudjuk szólítani azokat is, akik nyitottak arra, hogy befektetéseiket a tőzsdén kamatoztassák, de ezt eddig még nem tették meg. Az Investor Trader felépítésekor nagyon fontos szempont volt, hogy a rutinos kerekedők mellett őket is arra ösztönözzük, hogy éljenek a lehetőséggel. A portálon éppen ezért a megszokottnál nagyobb hangsúlyt fektettünk a közérthető informálásra és a képzésre” – nyilatkozta Kozári István, az Origo kereskedelmi igazgatója.
(BrandTrend)