Kategória: Aktuális.

Azok a szerencsések, akik a megállóban elhelyezett plakát felhívását követve ellátogattak egy weboldalra, különleges meglepetésben részesültek: volt akiért sportkocsi, másért kutyaszán vagy lovas kocsi érkezett.

A Qualcomm egy Los Angeles-i buszmegálló szélfogófalának oldalára különböző plakátokat ragasztott, amelyen egyrészt magát hirdette, másrészt egy-egy egyszerű kérdést tett fel a várakozóknak: “Siet?”, “Unatkozik?”, “Szerelmes?”, “Már mindent látott?”.

Aki mobilján keresztül a megadott weboldalon igennel válaszolt, az igencsak meghökkent.


(Kép: YouTube)

A siető fiatalembernek egy méregdrága luxuskocsi állt meg, vezetője ajtót nyitott és beinvitálta az elképedt buszra várót. Az unatkozók szórakoztatására busznyi cirkuszi zsonglőr és bohóc érkezett. Azért, aki úgy gondolta, már nem érheti meglepetés, kutyaszán jött, persze görgős megoldású. Ha nem jön se sportkocsi, se kutyaszán, se cirkuszbusz, akkor a ló is megteszi: szerelmeseknek szerenáddal és fiákerrel szolgált a cég.

A Qualcomm számítása bejött, mert “a világ legjobb buszmegállójáról” készült videóját egy hét alatt már csaknem 2 millióan nézték meg a világhálón – adta hírül a brit Metro újság.
(MTI, BrandTrend)