Kategória: Aktuális.

Sokak számára okozott nehézséget, hogy az eredeti, február 25-ei határidő túl közel van a vizsgaidőszak végéhez. Ezért döntött úgy az Invitel, hogy március 10. éjfélig ad még időt a pályázatok benyújtására. 

Hogyan lehet páyázni?

Az InnoMax Díjra megvalósult ötletekkel, a hatékonyságot javító innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel pályázhatnak azok a vállalatok és intézmények, amelyek az Invitel valamilyen megoldására támaszkodva, azt innovatív módon felhasználva értek el sikereket. Nem kizárólag szolgáltatás- vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg az üzleti innováció. Így például termelési, logisztikai, pénzügyi, illetve akár HR területről is érdemes nevezni. Az InnoApps pályázat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló „applikátor fejlesztők” versenye. Az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a „könnyedebb” hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni.

A jelentkezéseket www.invitel.hu/innomax weboldalon lehet benyújtani. Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2013. március 10.
(BrandTrend)