Kategória: Aktuális.

TV2-csoport a tavaly megkezdett programinvesztíciót folytatva számos saját gyártású és nagy költségvetésű szórakoztató műsort indít, tovább színesíti magazinműsor kínálatát, valamint vadonatúj, a világ számos országában már sikerrel bemutatott sorozatokat is képernyőre tűz. Új műsorstruktúrával is jelentkezik a TV2-csoport.

A TV2-re március elején visszatér a game show: jön A 40 milliós játszma Rákóczi Ferivel. Késő tavasszal pedig Az ének iskolája címmel egy olyan új formátum mutatkozik be, melyben gyerekek énekes produkcióit láthatják a nézők. A külföldön Masterclass címen jelentkező nagy költségvetésű műsor új színt hoz a tehetségkutatók sorában, ebben a műsorban nincs kiesés, nem éri csalódás a gyerekeket, ugyanakkor a zenészszakma legelismertebb képviselői segítik majd őket a zenei fejlődésükben.

Január vége óta, szerda esténként láthatják a nézők a világ számos országában már hatalmas sikerrel képernyőre került új, amerikai krimisorozatot, az Elementary-t, amely a TV2-n Sherlock és Watson címmel látható. További újdonságként az év első negyedévében érkezik az Amit a szív diktál című sorozat, címszerepben a Paula és Paulina, az Esmeralda és az Eva Luna sztárjaival.

Február elején a SuperTV2-n elindult A Nagy Duett második szériája. Az első epizód 10,1%-os piaci részesedést ért el, ezzel pedig a harmadik legnézettebb csatornává emelte a SuperTV2-t saját idősávjában. Márciusban vadonatúj részekkel jön a Hal a tortán.

A PRO4-en február óta látható a Last Resort – Belső ellenség című vadonatúj sorozat, mely egy tengeralattjáró legénységének izgalmas mindennapjait mutatja be, tavasszal pedig debütál Vujity Tvrtko saját magazinműsora,Tvrtko szerint a világ címmel.

A TV2 az őszre is tartogat hatalmasnak mondott meglepetéseket, számos új programmal, többek között egy grandiózus showműsort.
(BrandTrend)