Kategória: Aktuális.

A bajnokság hivatalos neve 2013 CEV VELUX Röplabda Férfi Európa-bajnokság – Döntő lesz.

A bajnokságban részt vevő 16 ország közt lezajló 36 meccsnek Lengyelország és Dánia közösen ad majd otthont 2013. szeptember 20-29. között.  

A röplabda Európa-bajnokságot minden páratlan évben, kétévente szervezik meg. Az idei alkalommal 10 nap alatt 16 ország 36 meccset játszik.

Várhatóan 100 országban értékesítik majd a közvetítés jogát a televízióknak.

”Örömmel állapodtunk meg a VELUX Cégcsoporttal a partnerségről, különösen annak köszönhetően, hogy a vállalat már nagy tapasztalattal rendelkezik jelentős sportesemények szponzorálásában, s ezek rendszerint hatalmas sikert könyvelhettek el. A szponzori megállapodással még biztosabbak vagyunk abban, hogy az EuroVolley 2013 Dániában és Lengyelországban tovább növeli az Európa-bajnokság ismertségét. A következő évek mérkőzéseinek közkedveltsége is emelkedni fog ezáltal.” – nyilatkozta André Meyer, az Európai Röplabdaszövetség elnöke. 

2010 szeptembere óta a VELUX Cégcsoport a Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájának is fő támogatója. Elkötelezett sportszponzorként a cégcsoport örömmel vállalkozott arra, hogy újabb nemzetközi sportesemény mellé álljon.

“A röplabda igen népszerű sport célpiacaink nagy részén. A 2013 CEV VELUX Röplabda Férfi Európa-bajnokság – Döntő támogatása jó lehetőség arra, hogy szponzorációs portfóliónkat tovább bővítsük egy olyan sportággal, amely energikus, szenvedélyes és a világ legelterjedtebb sportjainak egyike” – mondta a VELUX Magyarország ügyvezetője Őz Beáta.
(BrandTrend)