Kategória: Aktuális.

Ezzel a Schibsted tovább erősíti pozícióit a magyarországi online hirdetési piacon, a vállalat portfóliójába tartozik a 2010-ben indult Jófogás.hu is. 

A Schibsted Classified Media november 8-án írt alá megállapodást a LapCom Kft.-vel arról, hogy megvásárolja a Használtautó Informatikai Kft. tulajdonrészének felét. A vállalat további tulajdonrésze változatlanul az alapítók kezében marad. 

A Schibsted Classified Media csoport célkitűzése, hogy a világ elsőszámú online apróhirdetési szolgáltatójává váljon. Ezzel a stratégiával összhangban indította el a cég magyarországi leányvállalata, a Schibsted Classified Media Hungary Kft. 2010-ben az azóta szilárd pozíciókat elért www.jofogas.hu apróhirdetési oldalt.

“A cégcsoport magyarországi helyzetének további erősítése érdekében szükség van olyan vállalkozásokra, amelyek már bebizonyították, hogy értéket teremtenek mind felhasználóik, mind pedig üzleti ügyfeleik számára. A www.hasznaltauto.hu nem csak Magyarország vezető gépjármű-kereskedelmi oldala, de meghatározó motorja a szektornak. Ez az oldal lelkes és elkötelezett csapatának köszönhető, amely az elmúlt közel 15 évben elképesztő tudást szerzett a magyar apróhirdetési és autós piacról. Célunk, hogy a Schibsted Classified Media csoport által kínált szinergiák felhasználásával a www.hasznaltauto.hu az eddigieknél még magasabb színvonalon szolgálja ki üzleti és magán ügyfeleit, mellyel tovább gyorsítja a magyarországi online piacterek fejlődését.” –  nyilatkozta a megállapodásról Peresztegi Zoltán, a Schibsted Classified Media Magyarországért is felelős alelnöke.
(BrandTrend)