Kategória: Aktuális.

Magyarfalvi Éva lett az Origo kereskedelmi osztályán a kiemelt ügynökségi kapcsolatokért felelős vezető. Éva 2009-ben érkezett az Origo-hoz, ahol akkor induló OzoneNetwork és LifeNetwork csatornák értékesítéséért felelt, majd 2011-ben, amikor a mobil, TV és webes üzletágak értékesítése összevonásra került stratégiai ügyfél kapcsolattartó lett, 2012. októberétől látja el új vezetői feladatát.

Munkakörében a vállalat kiemelt ügynökségi ügyfeleivel történő kapcsolattartásért lesz felelős, valamint az ügynökségi értékesítők csapatának munkáját irányítja. A szakember Gricz Mónikát váltja a pozícióban, aki szülési szabadságra távozott.

Az Origo kereskedelmi osztályán belül az e-commerce és listings szolgáltatások valamint az innovációs üzleti irányok meghatározására külön csoport alakult, melynek vezetője Grégász Zsolt lett.

Feladatai közé tartozik a jelenlegi reklámkiszolgálási hatékonyság növelése, az új irányok feltérképezése és implementálása, e-commerce szolgáltatások menedzsmentje. Irányítása alatt működik az Origo kampánymenedzsment és kampánykiszolgálási terület is.

A korábban ügynökségi, majd médiaoldalon is tapasztalatot szerzett szakember az elmúlt hónapokban termékfejlesztésekkel és a kereskedelmi területhez tartozó projectek irányításával foglalkozott a vállalatnál.

Lóránt Kata szülési szabadsága után tér vissza új pozícióban az Origo-hoz. A korábban ügynökségi kapcsolattartóként tevékenykedő szakember új pozíciójában a vállalat kiemelt hirdetőivel való közvetlen kapcsolattartásért fog felelni a stratégiai ügyfélkapcsolati csapat tagjaként.

A közvetlenül a kereskedelmi igazgatóhoz tartozó területen a kiemelt hirdetők részére dolgoznak ki digitális kommunikációs koncepciókat, szállítanak innovatív és személyre szabott kommunikációs megoldásokat.

A kereskedelmi osztály direkt értékesítési csapatát továbbra is Vági Róbert vezeti, valamint a kereskedelmi és kommunikációs terület irányítását Kozári István látja el.