Kategória: Aktuális.

A HP Connected Music az EMEA térségben értékesített, Microsoft Windows 8 operációs rendszert tartalmazó HP számítógépek és notebookok mindegyikén elérhető lesz. A szolgáltatás segítségével a zenekedvelők új formában élvezhetik a világ legnépszerűbb előadóinak produkcióit.

A HP Connected Music bemutatkozására a múlt héten szervezett No Doubt koncert volt az első azoknak a zártkörű koncerteknek a sorában, amelyeket a HP és a Universal közösen szervez majd Európában. A Windows 8-at futtató, otthoni felhasználásra szánt HP számítógépekre telepített HP Connected Music platform segítségével a felhasználók a Universal Music páratlan zenei katalógusának kínálatán túl exkluzív tartalmakhoz is hozzáférhetnek, és akár kedvenc előadójuk társaságában is részt vehetnek különböző eseményeken a következő év során.

“A vásárlók szórakoztató tartalmakat szeretnének elérni személyes használatú készülékeiken. A HP szerint napjaink felhasználói számára a személyi számítógépek állnak a szórakozás középpontjában, mert ezek az eszközök kedvelt tartalmakat létrehozását, fogyasztását és közzétételét egyaránt lehetővé teszik.” – mondta Eric Cador, a HP EMEA-régióbeli  nyomtatási és személyi rendszerek csoportjáért felelős senior alelnöke és ügyvezetője. “Együttműködésünk a Universal Music-kal páratlan zenei élménnyel gazdagítja innovatív Windows 8-as hibrid táblagépeinket, notebook-jainkat és otthoni használatra szánt PC-inket, és a világ legnépszerűbb előadóit hozza elérhető közelségbe vásárlóink számára.”

“Innovatív partnerségünknek köszönhetően új, eddig el nem ért közönségrétegek számára kínálunk egyedülálló felhasználói élményt. A HP technológia segítségével reményeink szerint a már meglévő piacainkon túl olyan új területeken is elérhetővé válik ez a megoldás, ahol eddig nem állt rendelkezésre legális digitális zeneszolgáltatás.” – tette hozzá Olivier Robert-Murphy, a Universal Music Group globális new business vezetője.
(BrandTrend)