Kategória: Aktuális.

A 90.9 Jazzy Rádió Millásreggeli című műsora 2012. november 10-én az Operaházban ünnepélyes keretek között vehette át Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgatótól a Fáy András díjat a gazdasági újságírás megújításában és az OTP által kiemelten közérdekű témák felkarolásában játszott szerepének elismeréseként. A műsor az OTP bank számára kiemelt fontosságú öngondoskodás népszerűsítésében stabil partnere a banknak.

Az akkor még Forintos Percek néven futó reggeli műsor Feyér Zoltán vezetésével teljesen új aspektusból tárgyalta a gazdasági élet aktuális kérdéseit. Szórakoztató módon, mégis hitelesen magyarázta el a tőzsdei hírektől kezdve a mikro- és makrogazdasági adatokon át a törvényi változásokig a magyar és a világgazdaság aktuális eseményeit.


A műsor hosszú utat járt be. A Radio Bridge után az EST FM-ne majd a Radió Cafén volt hallható. Feyér Zoltán 2003-ban bekövetkezett tragikus halála után a stáb úgy döntött, új néven viszi tovább az alapító szellemiségét, és nyolc éven át Milliók Reggelire – pénzügyi tudakozó, tavaly nyár óta pedig Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András nevével fémjelzett műsor Millásreggeli néven fut tovább a műsor a Jazzy Rádióban.
(BrandTrend)