Kategória: Aktuális.

Norbinál áll a bál egy nem túl kedves komment miatt, Bódi Sylvi Indonéziában fekszik pálmafán, Fluor filmet készít, Majka azokat cinkeli, akiknek bejön a csaja, Ördög Nóra pedig terhes. Heti celeb körképünk következik.

Vannak itthon is olyan  hírességek, akik uralkodnak, mindig megmondják a magukét, mások pedig vígan csevegnek rajongóikkal és cuki képeket töltenek fel. Ezen a héten Norbinál csapták ki a biztosítékot, Bódi Sylvi szörfözött, Fluor csak a monitort bámulta, Majka beszólt, Ördög Nóra pedig terhes és ennek mindenki örül.

-Az Addict Blog hozta le Facebook oldalán azt a screenshotot, miszerint a Norbi Update oldalon az egyik termék bejegyzése alatt maga Norbi, vagy az oldal egyik adminja nem túl “kedvesen” válaszolt a termék árát sokalló kommentelőknek. A komment valóban ott volt az oldalon, balhé lett belőle, mindenki hőbörgött, Norbi litániákat írt az esetről, egyik bejegyzésében csalásról, hekkelésről beszél, egy másikban már életfilozófiáját fogalmazza meg. A kínos bejegyzés és komment azóta eltűnt az Update oldalról, és érdekes módon az Addict oldaláról is eltüntették a bejegyzést. Szerencsére a screenshot megmaradt.

-Majka olyan embereket cikiz ki oldalán, akik képeket küldenek magukról a nőjének, Dundikának. Kedves srác.

Tovább