Kategória: Aktuális.

Az elmúlt öt év alatt elért összesen 17323 százalékos árbevétel-növekedésével a román internetes repülőjegy-értékesítő Vola.ro egymás után másodszor került a közép-európai Deloitte Technology Fast 50 ranglista élére 2012-ben.

A listán idén nyolc ország vállalatai szerepelnek, Magyarországot nyolc cég képviseli. Az Ebola az ötödik lett, a média és kommunikáció szektorban viszont az első helyen végzett az 575 százalékos növekedéssel. A korábbi években a prezi.com és a Carnation is szerepelt a listán.

“A dinamikus növekedést elsősorban a saját fejlesztésű terjesztési technológia, a márkázott tartalomfejlesztés és a kifinomult mérési rendszer együttes bevezetésének köszönhetjük. A közép-európai terjeszkedés részeként 2012-ben saját irodákat nyitottunk Varsóban, Pozsonyban és Zágrábban, és tervezünk hamarosan más régiókban is megjelenni. Büszke vagyok rá, hogy az Ebola be tudott kerülni a sikeres, tech alapú média-szolgáltatók közé.” – mondta Bence Domonkos, az ügynökség alapítója.

Az Ebola interaktív, márkázott rich media tartalmak készítésével, teljesítmény alapú terjesztéssel és közösségi média menedzsementtel foglalkozik. A saját fejlesztésű Ebola® Play hálózaton keresztül 10 országban, több ezer szerződött média partneren keresztül indít videó alapú kampányokat.
(BrandTrend)